Grup Hepsi Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi Fan Sitesi

En Büyük Hepsi Fan Sitesi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tanışalım Kaynaşalım

+11
cemreji
pink_girl_56
erenjii_kız
::.YaSeMiN.::
En Büq Eren Yoshy Fan
miley.cemremma.berenihat
*_ASLI_*deniz_*
hepsi-immm
eren grubunun en güzeli
erencigirl
Admin
15 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22  Sonraki
YazarMesaj
erencigirl

erencigirl

Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Empty
MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimePerş. Ara. 13, 2007 8:18 pm

ben anlatıyım msana biz sevdayla çook iyi anlaşıorduuk tamam mıı bunun bana garerziii tutduuu şimdide diokii onun parolasını ben biliomuşş onun hesabına giriomuşş geriiizekalı yhaaaaa nefret edioorum artık ondannnnnnnn Mad Mad Mad Mad
Admin
|*EnBüüqErenFan_Admin*|
|*EnBüüqErenFan_Admin*|
Admin

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimePerş. Ara. 13, 2007 8:20 pm

sakin ol cnm bari$irsiniz Rolling Eyes ama yani bi arkada$ina da bunu dediyse....... bilemiyom yaniiiiiiii Rolling Eyes Mad
https://gruphepsi.forumvi.com
erencigirl

erencigirl

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimePerş. Ara. 13, 2007 8:22 pm

şimdi bu bana dedikii beni oraya kaydeder misin ddedii bende dedim kaydetmeyi bilmioorum ama yinee deniyim dedii olmadııı sonraa bu kendine almayıı becerdiiiii parola bendede varmıış allhımmmmm klavyeyi kırcaamm şimdiiiiiiiiiii msn nede gelip bana çatooooo Mad Mad Mad
erencigirl

erencigirl

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimePerş. Ara. 13, 2007 8:22 pm

ve onunla hiç bir zaman barışmıyacağımmmmmmmm Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Mad Mad Mad
Admin
|*EnBüüqErenFan_Admin*|
|*EnBüüqErenFan_Admin*|
Admin

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimePerş. Ara. 13, 2007 8:23 pm

bo$ver cnm degmezzzz Exclamation sana ö.m attim Wink
erencigirl

erencigirl

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimePerş. Ara. 13, 2007 8:35 pm

okudum cnm bende attım sana bekliooruum mesajını Wink Smile
Admin
|*EnBüüqErenFan_Admin*|
|*EnBüüqErenFan_Admin*|
Admin

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimePerş. Ara. 13, 2007 8:37 pm

attim simdi cnm Wink
erencigirl

erencigirl

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimePerş. Ara. 13, 2007 9:26 pm

tamamm cnmmm
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2007 7:00 pm

canlarım artık siteye üye olan artık olmuştur yazmsa okusun napıyım yanee sevda bu arada sen kendini yanlış tanıtdın sen yanlış tanıtırsan ben de yanlış tanırım ok cnm bu siteye üye olan oldu ve bu siteden sadece bir kişinin gitmesi gerekiyodu ve de o gitti bitmiştir Smile
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2007 7:10 pm

ben öyle ters cevap veren biri değilim siz beni yalış tanıdınız isterseniz en baştan ben yeni üye olmuş gibi tanışalım
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2007 7:11 pm

Pis Gülüş lol!
  • [url]slm arkadaşlar ben daha yeni üyeyim tanışmaya ne dersiniz[/url]
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2007 7:13 pm

slm
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2007 7:18 pm

alien cat Twisted Evil afro
  • Kod:
    [spoiler][strike][u][i][b]eee hadi sevda konuşalım biz aaa olmaz böle[/b][/i][/u][/strike][/spoiler]
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2007 7:20 pm

tamam konuşalım cnm konuyu sben açiğim nasıl gidiyor okul dersler nasıl:D Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2007 7:23 pm

ii işte senin okul nasıl Razz sunny [strike]
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2007 7:25 pm

iyi çok kötü bir hafta bitti hep sınav hep sınavdı bir görsen
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2007 7:34 pm

arkadaşlar lokumum_gülçin benimdi ben nergise verdim bilinyani o benim yeğenim
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2007 7:47 pm

eee daha daha nbr:w: Pis Gülüş Pis Gülüş Pis Gülüş
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2007 7:53 pm

ee kıs daha daha ben okuldayken hiç banu açtı mı[/list][/strike]
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2007 7:55 pm

açtım banada beyza aldı bende kendime öğrenip aldım sonra o nu sana verdim
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2007 7:58 pm

yok be yok açmıyo kaç gündür
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2007 8:02 pm

of ya of gıcık ediyo beni tutturmuş yılbaşı hediyesi alcam diye
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2007 8:05 pm

biliyomusunuz bazen yeni kayıt olmaya çalışırkan kimsenin açmadıkları var listede ordan bula biliyosunuz 6 gün açmayınca o listeye gidiyomuşsun bende bu öğlen gülçinin resimlerine baktım bu kızda güzel şunla ilgili bir hesap aliyim dedim ve o listeye girdim bunu lokumum_gülçini buldum aldım ama o kız 3 4 gün önce açmış eski yazılanlardan gördün analmadım gitti
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2007 8:06 pm

bırak alsın ama sende o na al
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tanışalım Kaynaşalım   Tanışalım Kaynaşalım - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2007 8:07 pm

kızın adıda elif miymiş neymiş ama benimdi bende yeğenime yani nergise verdim şimdi o kullanıyor onlada konuşun

Tanışalım Kaynaşalım
9 sayfadaki 22 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22  Sonraki