<ASHLEY&SÜPRİZ> Moderatör
Mesaj Sayısı : 594 Yaş : 32 Location : ~~EN BÜYÜK KAVAK YELLERİ,ASHLEY TİSDALE,4 YÜZ,HEPSİ VE HARRY POTTER FAN~~ Kayıt tarihi : 27/05/08
| Konu: Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa Salı Ağus. 26, 2008 2:56 pm | |
| Tarih
* Geçmişte, hangi dönemde, ne olarak yaşamak isterdiniz?
EREN: İki dönemde yaşamak isterdim; birincisi Kızılderililerin zamanında, onlardan biri olarak, ikincisi de Amerika’da müzikallerin başladığı dönemde, o müzikallerin başrol oyuncusu olarak. YASEMİN: İspanyol olmak isterdim ve bir çingene olurdum. CEMRE: Mısır’da firavun olmak isterdim. GÜLÇİN: 1.600′lü yıllarda Fransa’da yaşamak isterdim, sırf o giysileri giymek için
* Aşkınızın son kullanma tarihi ne zamandır?
EREN: Saygının bittiği andır. YASEMİN: O tarihi kendi belirler hal ve tavırlarıyla. CEMRE: Öyle bir kullanma tarihi yok! GÜLÇİN: Aşk bir konserve olsaydı, üstünde son kullanma tarihi yazsaydı yine de alır mıydım acaba? İnanmak istediklerimizdir bizi aşka sürükleyenler. Bir gün inançlarımıza küsüp sadece bir bağımlılıkla baş başa kalmışsak, son tarihine daha da yaklaşmadan, hem yüzümüzü hem tadımızı ekşitmeden ipi kesmek gerekir | |
|
Admin |*EnBüüqErenFan_Admin*|
| Konu: Geri: Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa Cuma Ağus. 29, 2008 5:29 pm | |
| weii gülcin ne gzl konu$mu$ öle saol cnm =) | |
|
Mesaj Sayısı : 594 Yaş : 32 Location : ~~EN BÜYÜK KAVAK YELLERİ,ASHLEY TİSDALE,4 YÜZ,HEPSİ VE HARRY POTTER FAN~~ Kayıt tarihi : 27/05/08
| Konu: Geri: Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa Cuma Ağus. 29, 2008 8:38 pm | |
| | |
|
3m0 qızz...!
| Konu: Geri: Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa C.tesi Ekim 18, 2008 2:20 pm | |
| saol cnm morelim bozuktu okudum güldüm..! | |
|
| Konu: Geri: Hepsi şimdi okullu olsa sınıfları doldursa Çarş. Kas. 12, 2008 3:16 pm | |
| | |
|