Grup Hepsi Fan Sitesi En Büyük Hepsi Fan Sitesi |
|
| *ReNK* | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
erencigirl
| Konu: *ReNK* Paz Kas. 25, 2007 12:24 pm | |
| herkes dünyadaaolan bütün renkleri söylüycek sonra başkasının aklına bişey gelirse hemen ekliycek ve o kişi kaybeticek
örneği Funda dielim:)mavi sarı yeşil kırmızı dedi ben ise yeşil mor siyah açık mavi çingene pembesi kahverengi dedim benim renklerim daha çok olduğuna göre ben kazanıyorum:) onun gibi
HADİ BAŞLAYALIM | |
| | | erencigirl
| Konu: Geri: *ReNK* Paz Kas. 25, 2007 12:25 pm | |
| Yeşil,kırmızı,sarı,mor,pembe, | |
| | | Admin |*EnBüüqErenFan_Admin*|
| Konu: Geri: *ReNK* Paz Kas. 25, 2007 8:43 pm | |
| mavi,siyah,beyaz,kahverengi.. | |
| | | PıNaR_Ce Misafir
| Konu: Geri: *ReNK* Paz Kas. 25, 2007 8:57 pm | |
| bordo turuncu şeffaf çingene pembesi |
| | | erencigirl
| Konu: Geri: *ReNK* Ptsi Kas. 26, 2007 5:17 pm | |
| lila,bordo,açık yeşil,koyu yeşil,fıstık yeşili,çingene pembesi,mor,fildişi,kahverengi,sarı,pembe,koyu kırmızı,güvercinka.deniz mavisi,gri,eflatun,krem rengi, koyu mavi,turuncu siyah şarp beyazı çingene pembesi hoooohoooooo bende öndeyimm | |
| | | erencigirl
| Konu: Geri: *ReNK* Salı Kas. 27, 2007 12:14 am | |
| | |
| | | erencigirl
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: *ReNK* Çarş. Ocak 02, 2008 5:02 pm | |
| - erencigirl demiş ki:
- lila,bordo,açık yeşil,koyu yeşil,fıstık yeşili,çingene pembesi,mor,fildişi,kahverengi,sarı,pembe,koyu kırmızı,güvercinka.deniz mavisi,gri,eflatun,krem rengi, koyu mavi,turuncu siyah şarp beyazı çingene pembesi
hoooohoooooo bende öndeyimm beyza eksiklerin var |
| | | erencigirl
| Konu: Geri: *ReNK* Çarş. Ocak 02, 2008 5:05 pm | |
| - lokumum_gülçin demiş ki:
- erencigirl demiş ki:
- lila,bordo,açık yeşil,koyu yeşil,fıstık yeşili,çingene pembesi,mor,fildişi,kahverengi,sarı,pembe,koyu kırmızı,güvercinka.deniz mavisi,gri,eflatun,krem rengi, koyu mavi,turuncu siyah şarp beyazı çingene pembesi
hoooohoooooo bende öndeyimm beyza eksiklerin var oyunun kuralını iyice okudun muu dünyadaki bütün renkleri yazmıcaamm heralde okumadan yazmaaa | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: *ReNK* Çarş. Ocak 02, 2008 5:39 pm | |
| - erencigirl demiş ki:
- lokumum_gülçin demiş ki:
- erencigirl demiş ki:
hoooohoooooo bende öndeyimm beyza eksiklerin var oyunun kuralını iyice okudun muu dünyadaki bütün renkleri yazmıcaamm heralde okumadan yazmaaa yaa yok mesela bej o kolay bir renk...ama yazmamışsın... |
| | | erencigirl
| Konu: Geri: *ReNK* Çarş. Ocak 02, 2008 8:00 pm | |
| - lokumum_gülçin demiş ki:
- erencigirl demiş ki:
- lokumum_gülçin demiş ki:
- erencigirl demiş ki:
hoooohoooooo bende öndeyimm beyza eksiklerin var oyunun kuralını iyice okudun muu dünyadaki bütün renkleri yazmıcaamm heralde okumadan yazmaaa yaa yok mesela bej o kolay bir renk...ama yazmamışsın... oyunun amacını yine anlamamışsınnn örnmeğin sen dedinki kırmızı mor pembe kaç oldu 3 tane renk söledin ben 8 10 tane sölersem seni geçiorumm anladın mııı | |
| | | | *ReNK* | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|